۷ پاسخ

واااای چ خوبه همش میخاد بخوره کاشکی بچه ی من بخوره که چااااااق شه😍😍😍😍

عزیزم شیر خودت رو بمدت ۲۰ دقیقه بهشش بده هر دو ساعت یکبار شیر خشکم ۶۰ سی سی بده هر دو ساعت یکبار دست خوردن طبیعیه بخاطر گرسنگی نیس
دستاش رو کشف کرده

من پسر و بردم دکتر گفت هر خواستن مکیدنی گشنگی نیست زود سینتو نده بهش عمل مکیدن درد نوزاد میندازه همین باعث میشه بمکه پستونک بده بهش

واا من از خدامه دخترم چاق بشه ،،،،بعدش موقع دندون درآوردن لاغر میشن ناراحت نباش بهش شیر بده

حین خوردن اگه گریه کنه، ینی دلدرد داره، ن گرسنه نیس

زیادم نده معدش درد بگیره ولی بچه تو کوچیکی هرچی چاق باشه خوبه. هیچ بچه ای نمیتونه مثل پسر من چاق باشه دیگه پدرشوهرم میخواست ببرتش دکتر ی دارویی بده ک جلوی اشتهاشو بگیره من نذاشتم یعنی در اون حد پرخور و چاق بود. الان ک ۴سالشه پوست و استخونه. پا بگیره زود اب میکنه. اما هر۲ساعت بده دا

دستشو که داره کشف میکنه همیشه دست خوردن نشانه گرسنگی نیست بعد هم الان داره لثه سفت میکنه اذیته که دستش رو میخوره زیاد شیر بدی جدا از چاقی ممکنه دچار رفلاکس هم بشه