۱۰ پاسخ

من بزور میخابونمش 🥴میترسم عوضش کنم بیدار شه واسه همین صبح که بیدارشه عوضش میکنم😉

من هر سه ساعت عوضش میکنم....اگه پی پی کنه هم زود عوضش میکنم....بچه گوناه داره

عوضش نمیکنم مگه اینکه خیلی خیس باشه و گریه کنه

من وقتی خوابه عوضش نمیکنم چون به محض اینکه بازش کنم دیگه نمیخوابه😁

اره برای شیر بیدار میشه اگه ۴ ساعت شده باشه عوض میکنم

عزیزم بچه اگه پوشاکش خیلی پر باشه کلافه میشه،ونمیخابه،واگرم بخابه زودبیدارمیشه،اگه بی تابی نمیکنه بزار همون صبح عوضش کن

نه من صبح که بیدار میشه عوض میکنم خب چه کاریه بچه خوابه اگه اذیت باشه غر میزنه دیگه با فلاکت میخوابونیش بعد با دستای خودت بیدارش کنی 😁 پاشو مادر پاشو نخواب نذار منم بخوابم میخوام عوضت کنم🤣😭

نه منم عوض نمیکنم مگر که پی پی کرده باشه ولی حسابی روغن کاریش میکنم

منم عوضش نمی کنم بیدار بشه عوض می کنم

من عوض میکنم چون کثیف که میشه نق میزنه