۶ پاسخ

عزیزم بچه است خجالت نداره که داره بادشو دفع میکنه راحت میشه اگه نکنه دل درد میگیره این سیر طبیعیه بدنشه پسر منم اینجوریه
کلا میگن پسرها باددارن

خجالت چرا مامان جان؟بچس دیگه. خوب میشه کم کم

نفخ داره که اینجوریه اصلا خجالت نکش نوزاده اینکارا برا نوزاد طبیعیه.

سلام
احتمالا معده بچت سرد شده
آبجوش نبات درست کن یه قاشق غذاخوری عرق نعنا هم بریزتوش بعدبهش بده بخوره

سلام گلم.حتماخودت چیزی خوردی که نفخ داشته همون قطره هاروبده بذارخالی شه بادمعدش.خجالت چیه واسه بچه ۴ماه مامان گل

سلام اشکالی نداره وقتی شیر میدیش آروقش بگیر چون باد میخوره تو شکمش مجبوره از یه راهی دفعش کنه وگرنه دلدرد میگیره اینا عادیه خجالت نداره