۷ پاسخ

سلام عزیزم.. شاید سینتو بدمیگیری یا سفته نمیتونه مک بزنه.. نمیدونم اما دخترمنم گاهی اینجوری میشه سینمو عوض میکنم میخوره

سینتو بیا بشور بهش بده ببینم باز نمیگیره من یه بار داشتم شاام درست میکردم بعد دستم نشستم بوی پیاز میداد پسرم بیدار شد اومد بهش شیر دادم دفعه بعد هرکاری کردم شیر نخورد بوی سینم کردم بوی پیاز میداد رفتم شستمش گرفت سینمو

سلام..عزیزم شاید سینه هات نوک نداره راحت نمیتونه مک بزن‌ه واسه همینه خسته میشه وگریه میکنه

پسر منم همسن پسر شماست تقریبا همینحوریه
منم همین داستان دارم که بعضی اوقات با صبر کردن و بلند کردنش درست میشه بعضی لوقات هم نه که بهش شیر خشک میدم

پسرمنم لج میکنه گاهی اما من نمیدوشم یا باز بهش میدم یا بعدا میدم

این کارو نکن شیرت کم میشه، گشنش بشه میخوره، طرز خوابوندنش موقع شیر دادنش رو تغییر بده شاید جاش راحت نیست نوک سینه راحت نمیره دهنش

منم سینمونمیگیره😫😖بعضی وقتاشیرمو میدوشم خیلی سخته خیلی ن گردن ن کمر واسه ادم میمونه نذار خیلی گرسنگی بکشه شیرخشکم اگه تمایل داشتی بهش بده ولی خیلی سعی کن سینه خودتوبگیرعزیزم ان شاءالله درست میشه