۶ پاسخ

اره عزیزم هنوزکوچیکه نمیخوادبیدارش کنی وقتی توخواب نق زد بهش شیربده یانوک سینتوتوخواب بمال ب لپش دهنشووامیکنه بهش بده

دوماه با پسر منه خودشون ب ساعت بیدارت میکنن گشنه بشه گریه میکنه پسر من مثلا ۳ پامیشه بعد ۷ پامیشه ساعت دار شده الان دیشب هرکاری کردم پا نشد خوابید تا ۷ خودش پاشد گشنش بود

نه هر وقت طلب کرد بده
بعضی بچه ها اصلا شبها بیدار نمیشن🤭🤭

نه من که بیدارش نمیکنم تا خودش بیدار بشه

نه عزیزم خودش گرسنه اش بشه بیدار میشه بدخوابش نکن

نه هزیزم نیازی نیست خودش بیدار میشه. و این که موقعی که بهش شیر میدی بیدار باشه تو خواب و دراز کش بهش شیر مده خدای نکرده میپره تو گلوش یا باعث عفونت گوش میشه