۷ پاسخ

روغن زیتون و انجیر زیاد بخور خیلی تاثیر داره..انجیر خشکو بگیر بریز تو شیر یا آب خیس بخوره بعد بخور

شیره انگور خاکشیر با اب گرم الو خیلی خوبه رازیانه هم خوبه

عزیزم یکم روغن بادام شیرین بریزین تواب بخورین ببینین بهترنمیشه میدونم واقعا بده😥😥

آلو روغن زیتون شربت خاکشیر گلابی ازین چیزا زیاد بخور

عزیزم در رابطه با این سوالی که دو ماه پیش پرسیدین میشه از تجربتون بگید منم الان اینجوری شدمو خیلی درد دارم چیکار کنم به خدا فقط گریه میکنم

آخی منم اینطور بودم ، این چیزایی گ مادرای مهربون نوشتند، انچیر و ... خوبه ، اما وقتی به شقاق میرسه (اونطور ک خودتون گفتین ، دقیقا منم همینطور بودم😭)
دارو لاید مصرف بشه تا سریع جواب بده . حتما برو دکتر ، معاینه ات کنه. اگ شیر میدی بگو تا نوع و دز داروتو تنظیم کنه. شربت لاکسی ژل ، و کمیول رولاکس معمولا تجویز می کنن.

منم دقیقا همین مشکلو دارم، بعلاوه بواسیر... واقعا زجرآوره درکتون می‌کنم. حتما حتما هر روز با عذاتون یه قاشق روغن زیتون بخورین. انجیر رو تو آب بخیسونین و ناشتا چندتا بخورین، حداقل تا ده روز. آب سیب هم خیلی تاثیر داره. اگر بتونین غذاهای ملین مثل سوپ رو به غذاتون اضافه کنین عالیه. بدن نباید خشک بشه تا دچار یبوست بشه. هرچقدر می‌تونین مایعات بخورین.