۶ پاسخ

عزیزم شیر خودتو بریز تو بینیش اگه شیر میدی

پسر منم هر روز گی گیلی داره در میارم

سرساعت استفاده نکن هروقت احساس کردی بینیش گرفته هرسوراخ بینی یه قطره بریز و اینکه بینیشو تمیز کن یا بخور بده( خیلی مواظب باش )نسوزه واسه بخور میتونی آبگرم حمامو باز بزاری وقتی پر بخار شده درو باز کن کنار در باش یا حمام میبری بینیشو به سمت پایین آروم ماساژ بده که تمیز شه بینیش

اسپري هم خوبه
بخور آب گرم بزارين
يا تو حموم كه خوب بخار كرده قطره بريزين عطسه مي كنه

یه قطره شیر خودت بریز تو بینی هاش پسر من اینجور بود ریختم خوب شد

عزیزم پسرمنم همینجوره دیگه کاریش نمیشه کرد بهداشت بمن گف چون سزارینی بودع طبیعی چون بچهایی طبیعی بدنیا میان توی کانال زایمان تخلیه میشه ولی مثل اینکه سرارینی هانمیشن