۹ پاسخ

وزنش خوبه عزیرم ۵ماهگی باید دو برابر وزن تولد باشن نه ۴ماهگی. شیر نخوردن الانشم به خاطر واکسنه خوب میشه. میتونی کم کم غذای کمکی شروع کنی از لعاب برنج بدی بعدم فرنی و حریره ولی اگر با شیشه شیرخشک بدی ممکنه سینه را ول کنه

شیرخشک کمکی هم بدع به بچت

سلام چهار ماهگی باید دوبرابر وزن تولدش باشه

گوش نده عزیزم پسرمن ۶ماهگی ۶کیلو ۸۰۰بود دکترش گفت یکم کم داره

پسرمن ۵ ماهگی ۵۶۷۰ بود ک

سلام من پسرم همین بود بردمش دکتر گفت تازه اضافه وزن داره ۱وخورده ای ولی بهداشت گفت نرمال،بهداشت اصلا بلد نیستن فقط نگاه میکنن به اون نمودار وگرنه مثل دکتر تحلیل نمیکنن

عزیزم مرکز بهداشت بیخود کرده گفته ی مشت آدم بیسواد نشستن اونجا وزنش عالیه
دختر من شش ماهشه۶۸۰۰ هستش و فوق تخصص اطفال میگه عالیه

دخترمنم فک کنم 4ماهگی 6.200بشه هرکاریم کردم شیرخشک نخورد...تازه ام فهمیدم حساسیت پروتیینی داره...میخوام زودترشروع کنم غذاشو.تازه3.500بودوزن تولدش

دختر من تولدش ۳۱۰۰ بود ۴ ماهگی ۶۳۰۰ بهداشت گفت خوبه