۱۳ پاسخ

اصلا ربطی نداره به شیر
من شیر خودم دادم کمکی هم شیر خشک کنارش دادم ۱۰ماه ونیم بود راه افتاد
هر بچه ای یجوره نمیشه مقایسه کرد

نه چه ربطی داره به شیر پسر من شیرخشکیه از یکسالگی

پسر من شیر مادر میخورد یک‌سالگی برادر زاده ام شیر خشکی هست یازده ماهگی راه افتاد

هیچ ربطی نداره عزیزم توانایی بچه با بچه فرق میکنه گلم تا ۱۸ ماهگیم وقت داره

پسر منم شیر خشکی بوده از اول.چند روزه روزی چندبار بلند میشه چند قدم راه میاد و میافته.حرفم نمیزنه در حد ژ ب د

سلام از سویق سنجد و سویق استخوان ساز برا راه افتادنش کمک بگیر

ممنون از همتون.

نه عزیزم دختر منم شیرخشک خورد ازیازده ماهگی راه افتاد

سلام عزیزم. به شیر ربطی نداره، پسر من نه ماهگی راه افتاد، شیر خودمو میخوره. ولی به غذایی که بعد شش ماهگی داده میشه ربط داره. من از شش ماهگی واسه پسرم سوپ پای مرغ و عصاره پای مرغ اینا درست میکردم و قلم و این چیزا، یعنی تاثیرش رو کاملا تو اسکلت و راه افتادن پسرم میدیدم. البته خیلی هم باهاش تمرین میکردیم. خصوصا پدرشوهرم، همیشه دستاشو میگرفت راه میبردش

اصلن به اینجور چیزا فک نکن ربطی نداره آخه عزیزم

دختر من شیرخشکیه یسالو ده روز راه افتاد

پسر من از اول شیر خشک خورده پایان یازده ماهگی راه رفت

نه ربطی نداره بجه ی من شیر خودمو.میخوره هنو راه نرفته