۸ پاسخ

ترجیحا از فرنی ارد برنج استفاده کنین،فرنی نشاسته باعث یبوست میشه

عزیزم زود نیس برا کمکی؟

سرلاك هم از برنج شروع كردم

سلام.. اول فرنی... بعد از چهار روز حریره بادوم رو شروع کن... کم کم غلظت‌ رو زیاد کن.... بعد پوره سیب زمینی....

سلام عزيزم فرني و حريربادوم و پوره سيب زميني با كره محلي يا روغن محلي و پوره ميوه
بعد از اينا كته
بعد مرغ و برنج و هويج و جعفري و سيب زمبني دادم گذاشتم پخت و بعد زدم دستگاه له شد دادم لاوين
كم كم اضاف كن ك حساسيت نداشته باشه

سلام ببخشید لعاب برنج چطوری درست کردین؟پسرتون چند روزه رفته توو ۴ ماهگی

فرنی ارد برنج و حریره بادوم بعدش سرلاک برنج وسوپ و..

حریره بادوم .پوره میوه