۷ پاسخ

شما سونو دادید من لکه بینی داشتم سونو دادم هماتوم دارم

اگه به دکترتم بگی که چه بهتربازاون بهترمیدونه بایدچیکابکنی

اره عزیزم، من الان ک ۱۰ هفته ام دارم هنوز، باید خیلی استراحت کنی و به و سیب هم برا سفت شدن جای بچه خوبه بخور

عزیزدلم من خونریزی داشتم شیاف گذاشتم واصلا ازجام حرکت نمیکردم فقط درازبودم وفقط میرفتم دستشویی اونم فرهنگی باز میومدم درازمیکشیدم...

استرس هم اصلا نداشته باش البته نمیشه من خودم جای شمابودم ولی خدایی که نینی روبهت داده خودشم ازش مراقبت میکنه انشالله

به نظرم به مادرت یاخواهرت بگویه دوهفته بیان پیشت وایستن تواصلاتکون نخورتابندبیاد

با دکترت صحبت کن