۱۲ پاسخ

اگه میتونی سیرابی بخوری میگن خیلی خوبه

عزیزم دقیقا مثل منی. هیییچ کاری نمیتونس بکنی جز این ک از خدا و اهل بیت صبر و طاقت بخوای. منم از هفته ۴ شروع شد حال بدم. خداروشکر الان کمتر شده ولی تموم نشده. تحمل کن قران و ادعیه دانلود کن گوش بده آروم‌میشی

سلام گلم منم مثل شمام واقعا سخته فقط خدا كمكمون كنه 🙏🏻
من هفته اى يه بار ميرم سرم ميزنم بهتر ميشه حالم

واای منم تهوع مثل شما دارم ولی الان شده ی روز درمیون،من فقد ماست و خیار با چند تا دونه خرما میخورم بیشتر میمونه تو شکمم

عزیزم کنار تختت بیسکویت ساده بدون کرم بذار صبح وقتی بیدار شدی قبل اینکه بلند بشی اونو بخور بعد نیم ساعت بلند شو

دوستان پیشنهادمیکنم کتاب ریحانه بهشتی بخرید توش خیلی چیزاروتوصیح دادمخصوصابراتقویت بچه وچه کارایی انجام بدید من باهمون پیش رفتم واصلاویارنداشتم کم میخورم ولی خداروشکرهمه چ میخورم

نون بربری وخیلی کم کم بخورسیرت میکن،یخ خوبه سیرابی خوبه سیبم خوبه جلوحالت تهوع میگیر،فداتشم صبح قبل اینک حتی سرت وازروبالش بلندکنی یه تیک نون بربزی یانون سخاری توهمه نون فانتزی فروشیاهست بخورهمونطورکه درازکشیدی بعدنیم سافت بلندشو،سعی نکن یدفعه بلندبشی،گلابم شبابوکن یایکم بمال به صورتت ارامش مید حالت بهترمیش

من یه قرص میشناختم قوی تر از دمیترون هستش.. میگن. اون عالیه... هرچی فکر میکنم اسم لعنتیش نمیاد رو زبونم.😬😬😬

من دقيقا مثل شماهم همه چيو امتحان كردم هيچى فايده نداشت تقريبا هفته اى دوبار ميرم زير سرم
همش هم ضعف دارم
مدام هم وحشتناك بالا ميارم

اره منم اینحوریم خیلی اذیت میشم راه حلی دارید بگید لطفا

گلم چای زنجبیل خیلی خوبه فقط زیاد زنجبیل نریز تو چای خطرناکه
یا یکاری هم میتونی بکنی
زنجبیل هل رو بریز تو یه دستمال گره بزن حالت تهوع داشتنی اونو بو کن خیلی تاثیر داره

عزیزم منم وضعیتم همینه
لاغرم شدم حتی ابم میخورم حالم بدمیشه
معده درددارم وضعف میکنم وقتی پامیشم