۶ پاسخ

تا هجده ماهگی وقت داره

نه هیچ اشکالی نداره هربچه ای فرق داره دندون دراوردنش

نه عزیزم دیر نبست نگران نباش قطره آ.د حتما بهش بده و اینکه بعضی بچه ها یکسالگی دندون در میارن

ن کاری نمیخواد بکنی چیزی نیست طبیعیه خب هر چی دیرتر دندون در بیارن بهتره دیرترم خراب میشه

سلام هنو وقت داره فک کنم دا 16 یا 18 ماهگی.
دیروز پسرمو بردم دکتر ازش پرسیدم گفت لثه های پسرم هنو خام باید بهش ad بدم تا دو ماه دیگه در میاد.
دیر نشده ولی هر وقت چکاب بردی از دکتر بپرس بهتون راهنمایی میکنه.
نگران نباشید

عزیزم پسر من تازه دندون درآورده، این یک ماه خرما و بادام زیاد خورده فکر کنم تاثیر داشته