۳ پاسخ

سلام مامانی غصه نخور حالتو میفهمم.. به غذایی که خوردی فکر کن ببین چیز بوداری یا چیز جدیدی نخوردی بدش بیاد؟ بعد شایدم دخترت مثل پسر من شکموعه نمیتونه جلو خوردنشو بگیره که اینجوری بالا میاره.. اگر وزن گیریش و حال عمومیش خوبه نگران نباش به دوره است میگذره. اگر خانوم خانوما اجازه دادن تو وعده های بیشتر و حجم کمتر بهش شیر بده. پسر منم اینجوری بود دکترم دقیقا همینو بهم گفت. و دوره اش هم خداروشکر گذشت دیگه یکم دیگه تحمل کن ولی بازم تو مادرش به احساست توجه کن اگر فکر میکنی چیز جدی تری باشه نهایتا بعد از یه هفته ده روز دوباره برو یه دکتر دیگه مشورت بگیر

وای پسر منم از دیروز اینجوری شده ب حدی بالا میاره از دماغش میزنه بیرون چشاش پر اشک میشه انقد دیگ غصع خوردم اخه بخاطره زردیش دکتر گفته دو روز شیر خودمو ندم فقط شیر خشک بدم از وقتی شیر خشک میدم بچم انقد میخوره سیر نمیشه نمیسازه ب معدش یهو بالا میاره شما هم شیر خشک میدید بهش یا فقط شیر خودتون؟

سلام عزیزم.احتمالا زیاد شیر میخوره
و دومین احتمال اینکه چیزی خوردی که شیرت بو گرفته
و باعث استفراغش میشه