۳ پاسخ

از 28به بعد حرکاتش مهمتره عزیزم نگران نباش وه اینکه حرکت میکنه خوبه خداروشکر .جاش داره تنگ میشه به خاطر اونه ساکت شده

برا این جور مواقع میگن بهتره یه لیوان شربت شیرین بخوری و در یک فضای آرام و بدون مزاحمت به پهلوی چپ دراز بکشی به مدت یک ساعت. اگر حرکت کرد که چه خوب اگر نه باز هم شیرینی جات بخورید و یک ساعت دیگه درازکش باشید اگر باز هم حرکتی نداشت با پزشکتون تماس بگیرید.

اگه حرکت داره نگران نباش از هفته ۲۸ حرکات جنین مهم میشه که اگه توی دو ساعت ده تا حرکت داشته باشه خوبه