۵ پاسخ

به نظر من کلااسترس نداشته باشین همین که تکون میخوره خوبه و اینکه ماه اخرتونه فضای نوزادکمه توقع ماه های اولونداشته باشین که واستون شنامیرفت

عزیزم نگرانیت قابل درکه ما همه این نگرانی رو داریم .دختر من گاهی چنان تکون میخوره ک انگار میخواد بزنه بیرون گاهی هم مظلوم میشه آروم تکون میخوره😂 من رو هم در هر دو صورت سکته میده

هر بچه ای یه روالی داره برا تکون خوردن اگه کمتر از اون روال همیشگیش شد یه جیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب طی دوساعت باید ۱۰بار تکون بخوره

تو بیست دقیقه ۴ حرکت

مال منم کم شده بود دیروز رفتم بهداشت صدای ضربان قبلشو گوش کنم گف این موقع ها ساعت خوابشون بیشتر میشه تنبل میشن