۴ پاسخ

منم دخترم رفلاکس داره هر دارویی میدم فایده ندارد بیچاره ام کرده فقط باید صبر کرد

ببین عزیزم منم پسرم رفلاکس داشت کل دکترای یزد و اقفهان بردمش دارو دادن ولی زیاد تاثیر چندانی داشت دیگ تو سه ماه سینه ب زور میگرفت شیر کم میخورد رشدش عالی بود ولی خیلی کم شده بود بردم سونو گرفتم معلوم شد رفلاکسش پنهان و بالاست ی شربت دست ساز بش داد دکتر الان بهتره

سلام عزیزم سرشو رو بالش بلند بزارین

عزیزم زیرسرش ی چی بزا یکم بالا باشه نسبت ب بدنش ببین بازبالا میاره