۴ پاسخ

سلام پیاده روی کن پله پایین بالا برو.ورزش بشین پاشو‌حالت فرش شستن که لگد میزنی وانجام بده‌من ۱۰روزه پسرم به دنیا امده .این کاراروکم انجام دادم .رفتم بیمارستان پدرم درامد ازدرد.امپول فشاربهم زدن.

عزیزم منم تاریخم30دی هس امادکترم برای فردانوبت دادبرای سونوونوارقلب بچه ومعاینه که خدای نکرده بچه مدفوع نکرده باشه یامشکلی نباشه که فردابهم میگه کی زایمان کنم شماهم حتماامروزفردابرواین روزهای اخربایدحواست باشه نزاربه30ام برسه

نباید بزارید از تاریختون بگذره باید تحت نظر باشید خدایی نکرده بند ناف نپیچه یا بچه مدفوع نکنه چون ممکنه شما درد نداشته باشین اما بچه مدفوع کنه خطرناکه

اره دیگه خودت باید باید بری بعد ۴۰ هفته
من ۴۰ هفته ۳ روزم بود رفتم گفتن باید صبح می اومدی😁