۶ پاسخ

انقددلم تنگ شده برم ببینمش امادکترمیگه 32هفته سونومینویسه براوزنش چ خوب ک شماروحالافرستاده

عزیزم من 27 هفته1100بوددکترگفت وزنش خوبه وبچه ازاین ماه جنین شروع به وزن گیری میکنه

سلام گلم,من خودم تو این 31 هفته بچم 1/500هستش, بهم گفته خوبه, از این به بعدش بیشتر کن...
تو اینترنت هم میانگین وزن هفته ها واسه بچه زده اونجاهم میتونید نگاه کنید...

وزنش خوب بوده که ۲۸ هفته باید یک کیلو باشه

عزیزم نگران نباش بعضی بچه ها بچه تو ماه آخر وزن زیاد میگیرن

من28هفته و سه روز1180بود دکتر سونو و دکتر خودم گفت خوبه وزنش