۷ پاسخ

دختر منم این مشکلو داره اما دکترها نتونستن کاری بکنن.فقط موقع خواب روی پهلو بخوابونش که اگر بالا آورد از دهنش خارج بشه.

بالا آوردن یعنی حجم شیر اضافی خورده ولی استفراغ بافشار هستش و برا بچه ضررداره باید دکتر ببینتش حتما بعد شیر دهی آروغ بچه رو بگیر

حتما ببرش پیش متخصص اطفال گناه داره ، احتمالا رفلاکس داره

سلام ببر حتما دکتر تا شیر مخصوص و دارو بده من دخترم رفلاکس پنهان داره هم دارو داد هم شیر عوض کرد

احتمالا چون خیلی گشنش میشه بعد شیر میدی باعث میشه زیاد بخوره اضافشو پس بزنه .نذار خیلی فاصله بیفته تو شیر خوردنش

سلام عزیزم
ببر دکتر حتما ،احتمالا رفلاکس باشه

ببر دکتر رفلاکس داره بعد شیر خوردن چند ثانیه بزار بعدش بلندش کن حتما اروق بزنه شیر خشک میخوره یا خودت؟