۴ پاسخ

سلام کودک شما به پشت میخوابه شبا؟؟؟؟
اگر به پشت میخوابه وقتی بی قراره به پهلو بزارش و پشتشو و جلوشو با پتو بپوشون جوری که پتو تکیه گاهش بشه قل نخوره دختر منم نمیخوابید نگو پشتش خسته میشد شبا هر چند ساعت حالت خوابشو عوض میکنم الان خوب میخوابه اینکارو انجام بده حتما

سلام دختر من اینجوری بود دکتر گفت رفلاکس معده داره بالا تنه اش هم سطح بدنش نباشه فاصله بین شیرش هم ۲ ساعت کمتر نباشه و حتما آرغ بچه رو بگیر من یه بالشت از بالشت های خودمون و کلا گذاشتم براش فق باسن روی تشک قرار می گیره و کل بالا تنه حالت شیب داره دختر من خوب شد اینکار رو رعایت کردم عزیزم

سلام اره پسر منم همینجوریه مخصوصا دمه صبح هی کلنجار میره با خودش

سلام آره ما که از وقتی به دنیا اومده این مشکلو داریم گفتن چهارماهگیش خوب میشه الان شش ماهشه ولی هنوزم همینجورره تا صبح شیر میخوره اذیت میکنه