۳ پاسخ

مال پسر منم سنتی بود. استا خورد خواب بود فقط جیش اولش یکم اذیت شد و وقتی چند ساعت اول پماد میزدمش. پاهاشو ببند روز اول

بنظرمن بامشورت دكتر حلقه بندازين هم بچه خيلي اذيت نميشه هم خودتون من حلقه انداختم واسه پسرم روز پنجمم حلقش افتاد كل دردش هم همون شب اول بود خيلي بهتره حلقه

منم خیلی میترسیدمو استرس داشتم ولی خیلی خووب بود.فقط جیش اول یکم سخته.مراقبتشم روز اول پاهاشو ببند که بهم نخوره دردش بگیره