۸ پاسخ

بزرگتر ببند ببین خوب میشه بعدم بچه اگه نشسته باشه از پشت نم میده .من خودم ی کهنه تمیز میبندم دور کمرش که اگه نم داد کهنه کثیف بشه انقد لباس عوض نکنم

مارک بی بی کینگ بگیر منم اولین باره دارم استفاده میکنم اما خیییلی خوبه حتی از مای بی بی چون پشت کمرش هم کش داره که از پشت کمرو میگیره نم پس نده حتی مولفیکس و مای بی بی هم این آپشن و نداره😁😁😁😁

شماره بزرگتر بگیر گلم وقتی میبینی اینجوریه. یا پوشک قشنگ چفت بدنش کن که گشاد نزنه از پشتش بده بیرون

مال منم همینطوربود ی سایز بزرگتر گرفتم الان کمتر پس میده

منم همینطدره...

نباید بچه رو ول کنی مخصوصا صبح که از خواب بیدار میشه و پی پی میکنه سریع بلندش کن تا پی پیا کف پوشک بمونه

پشتشو خوب میدی بالا؟!

عزیزم بابت سایزش که درسته، چون روی پوشک هم نوشته از وزن ۵تا۹ کیلو سایز سه استفاده میشه، اما مساله ی پس دادن ، بنظرم شل یا اشتباه میبندیش