۵ پاسخ

عزیزم اگه بری خیالت راحت تره میشه..دکتر منم گفت هر وقت حالت بد شد مستقیم برو بیمارستانی که بهت نامه میدم..دوست من رفت بستری کردن برای کنترل..اگر هم مهم نباشه معاینه میکنن تقریبی بهت میگن کی بری

نه عزیزم نیازی نیست
اون لکه خون بخاطر معاینه هست
منم ک‌ رفتم دکترم گفت امکان داره همراه ترشح خون‌ باشه ...تا دو‌ سه روز طبیعیه
نیازی نیست ک برم بیمارستان
بهتره صبر کنی تا دردت بگیره

لکه خون که واسه معاینه است که شدی اما اگه میخوای زایمان کنی رفتی اونجا آه و ناله کن بگو درد داری تا تحویل بگیرن وگرنه ردت میکنن خونه

بری هم معاینت میکنن واگ مشکلی نداشته باشی نگهت نمیدارن
دیگ توهفته شماطبیعیه ک دردت بگیره ولکه بینی داشته باشی دیگ بچه ب اندازه ای بزرگ شده ونگران دنیااومدنش نباش
بری بهتره تاخیالت راحت باشه

من لکە خون و ترشح شدید داشتم بعد بیست و چهار ساعت بستری درد نداشتم نزدیک بود بچم و خودم خفە بشیم ، درجا بهمون اکسیژن زدند و بە دکتر خبر دادند ، دکترم گفت سریع باید عمل
بشم و نمیتونم طبیعی زایمان کنم هفتە 40 بودم و با وجود تزریق آمپول درد و فشار هیچ دردی نداشتم و فقط دو سانت باز شدە بودم ، حتما برو بیمارستان کە خدا نکردە تو خطر نیافتین. الانم دخترم 22روزشە 😊