۸ پاسخ

بخور عزیزم بچه عادت کنه من که همه چی میخورم نمیشه که سیب زمینی ،تخم مرغ،حبوبات،لبنیات نخوریم پس چی بخوریم که شیرم داشته باشیم
🤦‍♀️🤦‍♀️

من چند شب پيش سالاد الويه خوردم بچم هلاك شد
در صورتي كه تقريبا چند وقت ميشه كه حبوبات و غذاهاي نفاخ ميخورم ولي سالاد الويه اذيتش كرد

بخور ولی حتما بعدش زیره دم بده بخور

عزیزم بستگی به بچت داره که چقدر حساس باشه. یه بار بخور اگه دیدی اذیت میشه دیگه نخور یا بعدش زیره سبز یا عرق نفنا بخور نفخشوبگیره

همه چی بخور
فوقش بچه یکم نفخ کنه
باید با طبیعت بدنش روبرو شه
اینقدر پاستوریزه و وسواسی بار اوردن بچه باعث میشه کار خودت دو برابر شه، بعدا دور از جون هی با یه باد سرما بخوره با یه غذا بهم بریزه

سیب زمینی تخم مرغ خیارشور نفاخ اگر واکنش نشون میده نخور

سیب زمینی باعث نفخ میشه عزیزم بخور ولی بعدش چای نبات بخور نفخ نکنی

بخور من رفتم دکتر گفت باید همه چیز بخوری