۶ پاسخ

پوشک کن چون با جیشش زودتر خوب میشه دیر به دیر باز کن .

عزیزم فقط روز اول و دوم یکم بیتابی میکنه ۳ روزه خوب میشه ورم و ایناش تا ۱ هفته خوووبه خوب میشه تا ۳ روز هم حموم نبرش پوشکش کن زودتر خوب میشه
من روشم حلقه بود دکتر گفت هروقت حلقه افتاد کمی پماد بزن

دکار پسر من استا و سیتروزین داد با سفالکسین هر ۶ ساعت میدادم پماد داد هر ۴ ساعت بعد اینکه پانسمان افتاد میزنی پوشک نکن الان اصلا حالت قنداق کن پاهاشو ببند ک تکون نده بعد سه روز ببر حموم اگه پانسمانش نیوفتاد تو حموم اب بخوره میوفته

سلام گلم...تا ۴۸ساعت‌نباید بشوریش...پانسمانش هم‌نباید دربیاری....بعداز ۴۸روزی سه بار بشور و‌چربش کن....اگه‌میتونی چند ساعتی بدون‌شلوار بزارش که زودتر خوب بشه....

والله من این روش رو نمیشناسم
من به روش الکتروکاتر ختنه کردیم
گازاستریل وازلین دار بخر
و پماد وازلین بگو واس ختنه میخای
هر روز روی اون گاز استریل وازلین دار کلی وازلین بریز و به ارومی بپیچ دور دودولش
هر موقع پی پی کنه پانسمان کثیف بشه باید زود عوض کنی
جیش هم عیبی نداره استریله براش
شربت استامینوفن باید بدی هر ۶ ساعت
یه قرص دیگه هم بود واس پسرم داده بودن یادم نیس اسمش
۴ روز باید پانسمان کنی
بعد ۴ روز تو یه تشت تمیز اب ولرم درست کن ده دقیقه نگهش دار دودولش رو تو اب که چسبندگی نده

شربت ضد درد نداده ؟ اون پماد رو جایه بخیه بمال طوری بزن که وقتی عقب جلو کردی بعد چسبندگی نگیره که باز دوباره باید ببری دکتر ...پوشک کن .بعد سه روز کم کم حتی وقتی پماد میزنی بعد سه روز کم کم میفته .بعد سه روز ببر دکتر نترس .پسره من سه ماهش بود ختنه کردیم