۷ پاسخ

عزیرم اردبرنج واب رو بزاربپزه اندازه یه نخودهم نبات بنداز بزار باهم بپزه وقتی به غلظت فرنی رسید ازحرارت که افتاد شیرخودتوقاطی کن یاشیرخشک به اندازه ای که یه کم ازشیرمادر غلیظ ترباشه

سلام بله عزیزم
پسر من الان ۴ ماهشه چون رفلاکس داشت و خوب وزن نمیگرفت غذای کمکی را شروع کردم اول هم با فرنی(آرد برنج و آب)

سرلاکی هست ک منایب بچه ریفلاکسی باشه؟اسمش چیه

مگه سرلاک از۶ ماهگی نیس‌؟یعنی میشه از۴ماهگی داد؟

خواهرم. سرلاک و بیسکوئیت مادر.....شروع کرد.
اگه گشنه میمونه بده دیگه.اینا از غذا بهتره سبک تره .

ارد برنجو تو اب میپزین بعد شیر یا نبات یا چیزی اصافه نمیکنین؟

عزیزم دختر منم ریفلاکس داره ووزنش کمه میگن مثل بچه ۴۰ روزه میمونه از نطر طاهر میخوام منم شروع کنم.