۱۴ پاسخ

اصلا رنگ پوست ژنتیکی هست گلم ربطی به غذا نداره

نه عزیزم توی کتاب ریحانه بهشتی هم نوشته خرما بخورید بچه رو خوش خو میکنه منکه روزا با چای میخورم.

من سرپسرم کلا خرمامیخوردم پسرم ب قدری سفیدبودک نگو

والا من که شنیدم خرما بچه رو صبور میکنه بعدش معجون خرما و گردو و شیر بچه رو خوشگل میکنه

وااای نه خرما خیلی هم خاصیت داره

ن بابا رنگ پوست ب ژنتیک مربوط میشه،اتفاقا خرما واسه رشد بچه عالیه منم زیاد میخورم

نه عزیزم اتفاقا خیلی خاصیت داره ولی چون زیاد گرمه روزی چندتا بیشتر نخور.مراقب قند بارداری هم باش

اگه بچه رو زشت کنه که من هرروز ازاول بارداریم روزی ۳ ۴تا خرما میخورم:).
عزیزم خرما قند طبیعیه. خیلی خوبه.
حتی میگند بچه رو صبور میکنه.
من جایی نشنیدم باعث زشتی بشه. اخه چی داره که باعث زشتی بشه؟ خرما مر پرخاصیته. اتفاقا بهت مواد ضروریو میرسونه.

ول کن تورو خدا گوش نده این خرافاتو.
ولی حلوا اینارو کمش کن دیابت بارداری نگیری

خرما خیلی توصیه شده توی بارداری مخصوصا ماه آخر... کی گفته؟؟

ن مامان گردو جان برعکس خرما بچرو خوش خو میکنه.. البته ب اندازه بخور اگ قند داری

فک کنم‌اینچیزا بیشتر به ژنتیک باشه...
ولی خرما مقویه..من ک‌میخورم توکل ب خدا😂😂😂

ن عزیزم کی گفته اتفاقا خرما کی خیلی خوبه واسه بچه

حلوا نخور خرماهم زیاد نخور بچت یرقان میگیره مخصوصا حلوا خرما روزی دوتا دونه بخور