۱۰ پاسخ

عزیزم نگران نباش ۳۸ خطر ناک نیست
اما اگه دیدی بالاتر رفت پاشویه کن
پارچه نرم رو با اب ولرم خیس کن،کشاله ران شکم و زیر بغلشو خیس کن
حتما امشب تبشو مدام چک کن
و قره استامنوفن هم سر وقت بده حتی اگر خوابه
حواست باشه شیر بخوره که به پایین اومدن تب کمک میکنه

آره عزبزم چهارماهگی تبش یکم بالا میره
اما نترس نگران نباش دستو پاشو آب ولرم بزم
یکم تو آب نمک بزار پاهاشو زود میاد پایین

اگه پتو روش انداختی بردار لباساشو کم کن و ی دستمالم مرطوب کن بزار رو پیشونیش

سلام پاشوره آب ولرم بانمک کن پسرمنم ۳۸.۱بود پاشوره کردم تبش اومد پایین

سلام پاهاشو با اب ولرم و یکم سرکه پاشویه کن خیار یا سیب زمینی بزار زیر بغلش

براش شیاف استامینوفن ۱۲۵ بذار درست میشه واسه پسره منم همین بود با شیاف کنترلش کردم

عزیزم تبش بالا نیس نگران نباش هر ۴ ساعت استا بده...لباساشو کم کن و مراقب باش تند تند چک کن

پوشکشو‌ باز کن. با اب ولرم پاشویه کن. سریع میاد پایین

پاشویه کن اگه لباسش زیاده کم کن یا دمای اتاقو کم کن

سخته واکسن ۴ماهگی؟مال پسرم پس فرداس😭