۷ پاسخ

ای جان طفلی
فقط برام یه سوالی پیش اومد، به نظرم یکم پی پی اش شل باید باشه ، چون دخترمنم همینکارو میکنه ولی پی پی اش سفته از پوشک نمیزنه بیرون
احیانا دخترت اسهال نداره؟ یا خیلی بهش غذای سوپی نمیدی؟

وای تصورش کردم دلم غش رفت واسش.
راحی نداره خاهر جان باید بعد پیپی لباسارو عوض کنی و بشوریش😐
البته بعضی پوشکا مثل پریما خیلی استاندارد تر هستند اگه میتونی هزینه زیاد کنی پریما بگیر.
من مولفیکس میبندم اگه پیپی شل باشه میزنه بیرون متاسفانه.

نه عزیرم بخاطری که یهومیشینه اون پخش میشه دیگه واسه همین میزنه بیرون 😥😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پوشک شماره ۶ ببند یکمم‌سفت تر ببند بهش روشم حتمن شودت بپوشون فک نکنم بزنه بیرون

یا خداااااا تن و بدنم لرزید بخدا با پیامت 😂🥴

نه اصلاربطی به کوچیک بودن نداره دخترمنم اینجوریه بااینکه پوشک پنچ میبندم

اره دقیقا پسر منم اینجوری بود فک. نکنم کاریش بشه کرد