۳ پاسخ

من یه چیزی رو تجربه کردم رو دخترم، وقتی شیر بهش میدم چه شیر خودم چه شیر خشک اگه همونجور که خوابیده بزارمش اصلا بالا نمیاره اما اگه جابجاش کنم یا برا آروغ گرفتن بلندش کنم حتما بیشتر شیری که خورده رو بالا میاره، این تجربه رو شبا کسب کردم که شیرش میدم و میخوابونم هیچی بالا نمیاره اما روزا چرا چون بغلش میکنن

احتمالا یه چیزی خوردین که به بچه نساخته اگه جدیدا اینطوری شده اگه از اول اینطوری بوذه رفلاکس هستش و باید ببرینش دکتر تا براش دارو تجویز کنن و یه جوری بزارینش که سرش بالاتر باشه و اینکه یکم زیره با نبات بکوبید و تو ابجوش بریزی و بخورین تا شیرتون صاف بشه و بهتر بتونه نوزادتون هضمش کنه

سلام عزیزم، یعنی قبلا اینجوری نبوده؟ شاید چیز خاصی خوردی، من خودم رژیم لبنیات گاوی دارم، حتی در حد یه شکلات شیری هم نباید بخورم