۷ پاسخ

سلام نگران نباش جوجه بزرگ شده جاش کمه غذا یا چیزای شیرین که خوردید اگر توی یکساعت ۳تا حرکت داشت طبیعیه

نه بابا. بچه تو که الآن جاش کمه. فسقلی من با اینکه هنوز جاشم آزاده بعضی روزا تمام روز داره وول میخوره که دیگه دیوونه م میکنه... بعضی روزاهم تمام وقت خوابه 😐

من از هفته ۳۰ حرکت نی نیم کمتر شده نسبت ب قبل.حرکتاشم عوض شده دیگه کمتر لگد میکنه بیشتر حرکاتش شبیه موج دریاس😐

نه مامانی
دیگه این هفته ها چون رشد بچه سریع میشه جاش تنگ میشه و مدل حرکتاش یه مقدار تغییر میکنه
همینکه در طول روز حرکاتشو داشته باشه و مخصوصا بعد از غذا خوبه

برای منم همینه الان چندروزه حرکاتای عجیب غریب داره

سلام گلم اصلانگران نباش هرچی به هفتهااخرنزدیک میشی کمترتکون میخوره یه چیزشیرین بخوربه پهلوچپم بخواب تکون میخوره

نه نگران چرا
شاید خوابیده
استراحت کن شیرینی بخور به پهلوی چپ بخواب
تکونش بیشترمیشه