۶ پاسخ

گلم منم هرازگاهی درد لثه شدید میگیرم. اگه دندون خراب ندارید. این درد و تورم لثه مخصوص دوره بارداری. برای من که مثلا یه روز دردش میگیره یه روز خوب میشه. من آب نمک قرقره میکنم. لثه ام رو ماساژ میدم تا یه کم خوب بشه

عزیزم اگه دردش قابل تحمل باشه
از عصاره میخک استفاده کن
از عطاری بخر و یکم بریز رو پنبه بعد بزار رو دندون و لثه ات
دردش کامل خوب نمیشه اما عفونتشو میگیره و باعث میشه زیاد درد نگیره
تو دوران بارداری دندون پزشکی و مصرف قرص ممنوعه
حتی خیلی کم پیش میاد دکتر درمانت کنه اکثرا باردار قبول نمیکنن
هر شبم آب نمک قر قره کن موقع خواب باعث میشه لثه هات سفت بشن و دندوناتم ضد عفونی

من دندون عقلم‌بود
۶ماه درد کشیدم تا دکترم‌راضی شد نامه بده و اواخر ۶ماهگی کشیدمش راحت شدم

ماهای دوم بارداری میتونی به دندون پزشکی بری تا معاینه کنه گلم

اره من داشتم تو بارداری اولیه ام ازهمون روز اول تااخر بارداری هبچ کاریش نکردم دکتر گفت نسازی بهتره .فقط بامیخک، و چندتیکه سیر روش بزار تا عفونتش کشیده بشه .یابرو فعلا پانسمان کن تا بعد بری درست کنی

من داشتم ۳ماهم تموم شد دندونم ک قبلا درست کرده بودم درد گرفت ک اول رفتم بیمارستان شهرام تو تهران ک مخصوص بارداراس با لباس ضد اشعه از دندونم عکس انداختن بعدم اومدم دکترم درست کرد واسه دردشم دکترم گف ک اموکسی سیلین و استامینفون ساده میتونم بندازم