۶ پاسخ

دارو خونگی اصلا نده.. ضرر داره معده بچت خراب میشه دور از جون مشکلی براش پیش میاد... میبری چکاب که بالانره مرتب شیر بده هرچی بیشتر بخوره دفع ادرار و مدفوع بیشتری داشته باشه زودتر میاد پایین.. اگه رفت بالای ده دستگاه کرایه میکنی قطره بیلی ناستر میدی زود میاد پایین

یه روز شیرخشت بده یه روز ترنجبین شیرم زیادبده بهش تاازطریق ادراربره

عزيزم دماي خونه رو روزها ٢٢ درجه شب ها هم ٢٤ تا ٢٥ نگه دار بيشتر بشه باعث زردي ميشه بچتو گرم نگير
و شير بهش زياد بده كه ادرارش زياد بشه و دفع بشه اگر بتوني بهش شير خشك كمكي بدي خوبه

عزیزم تابالاترنرفته زودتربرو آزبده. هرروز دیرتربری هی عددش میره بالاتر دستگاه لازم میشه

زود به زود شیر بده

ترنجبین بهش بده عزیزم