۵ پاسخ

شاید بخاطر شیرخشکه

پسر منم همینطوری بود خیلی اذیت میشد الان شده سه روزیک بار وقتی پیپی میکنه قشنگ سه چهار ساعت میخوابه دکتر براش بی بی کرنوشت ولی خب بازم اذیت میشه اما کمتر شده

عزیزم میگن بچه وزن اضافه میکنه وقتی شکمش کار نمیکنه اگه شیر خودتو میذی نگران نباش ولی شیر خشک بدی باید شیاف کنی و یا ما گلیسرین میزنیم با امپول به مقعدش فوری همچن لحظه میاذ بیرون

طبیعیه، ولی شیاف نکن روده رو تنبل میکنی خودتون خیلی مایعات بخورین ترنجبین دم کنید هم خودتون هم به بچه میتونی بدی با روغن زیتون جهت عقربه ساعت شکمش رو ماساژ بده زود جواب میگیری

ی کم مقعد شو باگوش پاک کن ک روغن زیتون یا هرروغنی باشه مشکل نداره بزن تحریک کن.... ولی همیشه انجام نده که روده اش تنبل ب‌شه من از این روش جواب گرفتم