۴ پاسخ

منم از هفته های شما بودم..چایی خیلی کمرنگ یکسره میخورم و خداروشکر خوب شدم...وقتایی که نخورم متوجه میشم ادرارم سخت دفع میشه ولی بازم مایعات میخورم و سریع خوب میشه

سلام اتفاقا منم همینجوری هستم و فشار که میدم برا ادرار درد میگیره مثانه ام سفت شده
من عطسه و نفخ شکمم خیلی دارم

سلام.منم اوایل اینجوری بودم.چیز خاصی نیست.خود بخود درست شد.البته‌ ناگفته‌ نماند اب زیاد میخوردم.که دستشویی هام واقعی شن

احتمال داره عفونت داشته باشید
یکی از علائم عفونت ادرار همین هست که احساس دستشویی دارید ولی خودشو نه
حتما به پزشک مراجعه کنید برای آزمایش