۹ پاسخ

شکمش با روغن بر خلاف ساعت ماساژ بده دکتر گفت تا ۱۰ روزم کار نکنه عیب نداره بنظرم مقعدشو تحریک نکن تنبل میشه بزار خوش بیاد فقط شیر زیاد بده بخوره

ترنجبین دوتا قاشق چایخوری بش بده فورا خوب میشه

پسر من هر 4 روز یکبار... طبیعیه ولی شما باز ماساژ دور ناف تحریک مقعد حرکت دوچرخه پا انجام بده

مقعدشو با روغن زیتون که گرم شده. ماساژ بده

یه کمی رازیانه دم کن بش بده بخوره تا دلش کار کنه

اگه اذیت نیس تا ۷ تا ۱۴ روز هم‌مشکلی نداره

عزیزم هیچ چیزی به جز شیر خودت به بچه نده اگه تا ۷ روز هم دستشویی نره طبیعی میتونی با روغن زیتون اطراف مقعدشو چرب کنی و خودت هم غذاهایی بخور که فیبر داشته باشه میتونی بادوم قیسی بخوری

با روغن سیاهدانه شکمشو ماساژ بده.من همیشه واسه پسرم اینکارو میکنم

عزیزم شکمش سفت بوده یا نه؟