۶ پاسخ

خدایا هیچ کس گرفتار برفک نشه🙏

نیستات اگه یکبار جواب نده دیگه جواب نمیده .
فقط ازاین قرص بگیر بده بهش یکبار بدی دیگه برفک نمیشه چند روز هم اگه پستونک میدی بهش نده .شیشه هم استریل کن

من پسرم برفک میزدبردم دکتر اینو داد گفت هم خودت بخور هم له بچه بده قرص رو باز کن پودر رو با شیر خودت مخلوط کن بده یک قطره چکان به پسرت یکبار بدی خوب میشه اسمشم فلوکونازول

منم اوضاعم همینه تاقطره میدم‌خوبه بمحض قطع کردن بازمیزنه

وای دختر منم چن‌شیشه نیستات استفاده کردم خوب نشد قطره بنفشم‌زدم باز هس 😫😫😫فهمیدی کور خدا ب منم‌بگو

حتمن خودت غذای گرم میخوری به دکترش بگو بچه منم برفک داشت با نیستان خوب شد