۸ پاسخ

از تجربه سوند وصل کردن بگید...

آمپول زدنی درد داشت؟ جراحی چقدر طول کشید؟چقدر تو ریکاوری موندی؟چند ساعت بعد نی نی رو دیدی؟بعدش ک بی حسی رفت خیلی درد داشت؟

سلام حالا من برعکس شما.سزارینی بودم تا رسیدم بیمارستان بچه طبیعی دنیا اومد😅البته چون خونریزی بدی گرفتم سوند و هم تجربه کردم
اما درد طبیعی اوووونقد زیاد بود که درد سوند در برابرش ناچیز بود

سلام عزیزم بسلامتی انشالله قدمش خیر باشه ،منم ۶ روزه سزارین کردم کمرم راست نمیشه بنظرت چقد طول میکشه خوب بشم جای بخیه هامم درد میکنه

من سز شدم از کمر درد دارم میمیرم ینی شما کمر درد نداری؟

آمپول بی حسی دردش زیاد بود؟بعد اینک اثر بی حسی رفت جای بخیه زیاد درد کرد؟

مبارک باشه خوش قدم باشه عزیزم

عزیزم کیستت چند سانت بود