۳ پاسخ

منم از هفته 8 اینجوری شده بودم اصن ب غذا میلی نداشتم شیرو میوه زیاد میخوردم توام هرچی تبت میگیره بخور بالاام اوردی اشکال نداره باید بخوری

عزيزم من هفته ١٤ هستم هنوز به شدت بالا ميارم و تهوع دارم هيچى حالمو خوب نكرده
بايد كنار بياى باهاش قوى باش تحمل كن

عزیزم من حالت تهوع هنوز ندارم ولی چون وزنم کمه زیر نظر دکتر بهم دارو دادن که اگه حالت تهوع داشتم اون دارو بخورم تا اشتهام باز بشه.
دکترم گفت اگر وزنت زیاد بود اشکال نداشت که کم بتونی بخوری.شماهم به دکترت بگو حتما