۱۰ پاسخ

عزیزم وقتی چیزی نیس چرا الکی ب خودت استرس میدی.اصلا بهش فک نکن.سرتو به چیزای دیگ گرم کن

منم هماتوم دارم و باید چیکار کنم یعنی خیلی خطر ناکه ؟؟؟

عزیزم هماتومت چیشد؟ بچت سالمه؟ این همه نگران بودی؟

عزیزم منم هماتوم داشتم فقط باید استراحت کنی و شیاف یا امپولی که دکتر میده رو مصرف کنی همین الانم کامل برطرف نشده و باز شیاف استفاده میکنم نگران نباش توکلت به خدا باشه

هماتوم که فکر بد نداره. منم هماتوم دارم. من فکرهای بدتری میاد تو سرم. همش میگم چطور بفهمم جنینم هنوز قلبش میزنه 😢

هماتوم چیز وحشتناکی نیس که منم دارم رفتم دکتر دارو داد و شیاف استفاده کردم حتی من استراحت مطلقم ندارم چون بچه ی کوچیک دارم خودم همه کار میکنم خدا خودش نگه میداره برامون نگرانی نداره

من سر بچه ی اولم هماتوم داشتم الانم پسرم مثله دسته گل کنارمه دختر خالم هم که با هم باردار بودیم اونم هماتوم داشت حتی شیاف هارو نرفت بگیره الان دخترش سالمه پس نگران نباش

عزیزم هماتوم که نگرانی نداره
سونوگرافی ان تی رفتی؟ اگه رفته باشی تو برگه جواب مینویسن منم داشتم

عزیزم هماتوم خونریزی پشت جفته،نی نیت به لطف خدا داره تمام تلاششو می‌کنه که خودشو حفظ کنه و مصرف داروباعث میشه به مرور که جفت بزرگ میشه اون قسمت هم ترمیم بشه،پس اگه شیاف یا آمپول داری استفاده کن و استراحت داشته باش،نزدیکی،موتور،دوچرخه،سرپا زیادی ممنوع

ایشالله سالمه برای منم دعاکن