۵ پاسخ

خدا رو شکر 😍
ولی عزیزم گاهی لازمه زود برن سونو مثلاً چون گاهی خطر بارداری خارج رحمی و اسیبش خیلی زیاده

من دکترم زده4بهمن برم ک میشه 6هفتم خودم میگم نرم بهتره واستم 8هفته برم،تازه دکترا از روز پریود هفته رو حساب میکنن درصورتی ک ما 10روز بعد تازه شرو میکنیم!

دقیقا.برا منم سونوی اول گف ضربان قلبش پایینه و فلان دفعه بعدی همه چی اوکی بود خداروشکر خیلی استرس‌میدن

سلام جانم بسلامتی انشالله 😍میشه بپرسم شما اولین روز اخرین قاعدگیتون کی بود

سلام دقیقا منم رفتم شش هفته ویک روز بود گفت فقط ساک هست لک بینی هم دارم تا سه شنبه که باید دوباره برم روزها اصلا نمیگذره... به من قرص داد اما بازم لکه بینی دارم... آیا شما لکه بینی ات قطع شده؟