۷ پاسخ

به من گفت مثانه پر باشه اما استباه منو نکن اگه اینو گفت کم کم آب بخور چون نوبتت دیر میرسه باید صبر کنی چندتا چیزو چک کرد بعدش گفت برو تخلیه کن برگرد دوباره یه سری چیزهارو چک کرد فکر میکنم برای طول دهانه رحم باید مثانه پر باشه اما برای اندازه گیری ان تی لازم نیست

به من گفتم ک قبلش ی چیزی بخور ک گشنه نباشی و مثانه هم پر باشه ولی چون سونو ها معطلی داره میتونید اونجا آب بخورید ک خیلی اذیت نشید

سلام عزیزم شما با مثانه پر برو اگه نیاز باشه میگه خالی کن
چون به من گفتن خالی باشه.

من امروز ان تی دادم گفت مثانه خالی البته قبلش گفت هی دلستر بخور برو دستشویی

ب من گفت باید پر باشه عزیزم من با مثانه ی کاملا پر رفتم

باید کاملا پر باشه

مثانه باید خالی باشه