۵ پاسخ

راستی اگه شیر خشک میدی هر مارکی ک میدیARبگیر غلیظ بالا کمتر میاره بعد یادم رفت بگم شیر بهش دادی سریع بلندش نکن اروغبزنه ۲دقیقه نگهش دار بعد بلندش کن

هیچ دارویی سر خود نده تا ببریش دکتر دختر منم همینجوری بود این کارا رو کنی دکتر هم نمیخواد خوب میشه ولی اگه دکتر نبردیش یبار ببر

عزیزم نترس رفلاکس داره شیر زیاد بهش نده اگه شیر خشک میدی وعده هاشو زیاد و اندازه شیر کم باشه سعی کن حالت نشسته بهش شیر بدی و حتما ارغ شو بگیری بعد شیر هم یه رب بزار رو شونت بلافاصله نخوابونش اگه شیر خودتو میدی اصلا گوشت یا شیر پنیر ماست گاوی نخور گوسفندی بخور گوجه نخور و رازیانه و پونه دم کن خودت بخور

کولیکز بده اگه اثرنکرد سگانوز

قطره کولیف بهش بده بخوره