۶ پاسخ

همه نى نى ها همينن! من براى اينكه اينجورى نشه با يه روسرى خيلى نازك كه داشتم يكم شل قنداقش ميكردم راحت ميخوابيد! الان جورى عاشق اين روسرى منه كه تا ندم دستش و خودش و نماله بهش خوابش نميبره! شما هم با يه پارچه نرم قنداقش كن

فکرمیکنم کولیکه.... دل درد....

طبیعیه عزیزم من موقع خواب دخترمو با یک روسری نخی جوری قنداش میکنم که اذیتم نشه و دستاشم نپره، پاهاش تقربا آزاده وگرنه اصلا مدام چرتش پاره میشه. تازه اینطوری شب گرمای متعادلی براش ایجاد میشه

پستونک برای چی بهش میدین اگر شیر خودتون رو میخوره امکان داره با پستونک دیگه نتونه سینه خودتون رو بخوره

شبا شکمشو چرب کن ی شال ببند خوب میشه

اره عزیزم طبیعیه همه بچه ها تو خواب یا گاهیم بیداری اینجورین