۱۱ پاسخ

دلسا دیگ بس همه گزاشتنش خیلی خز شده خدایی.اما بنظرم روی پناه و هستی بیشتر فکر کن.

دلسا قشنگه عزیزم

دلسا خیلی قشنگه

ان شاءالله بسلامتی
پناه
نفس هم قشنگع

سلام دلسا خوبه شیکه

دلسا قشنگه عزیزمممم

دلسا خوبه نیلماه ‌ستیا سویل راشین

هر سه تاشون خیلی قشنگن و معنیای خیلی قشنگیم دارن
چیزی که شنیدم میگن اسم پناه توی ثبت احوال بعنوان اسم پسر ثبت شده و اگه بخواد کسی باید بره نامه بگیره تا اسمشو بزارن

پناه و هستی خیلی قشنگه من و شوهرمم نمیتونستی اسم انتخاب کنیم بعد ایم هارو نوشتیم رو کاغذ بعد قرعه کشی کردیم و انتخاب کردیم

من قرار بود اگه بچم دختر بود اسمشو بزارم دلسا

پناه قشنگ تره