۳ پاسخ

نمیشه عزیزم ریفلاکس درمان نشه عواقب داره. اونرور پسر۱۲ساله خالم اومده خونمون چون گرم بود خونه و گرما برا ریفلاکس ضرره استفراغ کرد همه جارو کثیف کرد. میگن تو تابستون و با خوردن خیلی چیزا اینطوری میشع. از اول درمانش نکردن الان بااین سن ب اینروز افتاده

بله من میدم. کارسازم هست

سلام اگه ندی بهتره
بهترین راهش اینه شیر و باحجم کم بدی و تعداد دفعات بیشتر و شیب رخت خوابش یکم بلند باشه بالا نمیاره من برا پسرم دوماهه اینجوری قشنگ جواب داده دارو سم هستش برا کبد بچه