۴ پاسخ

سلام منم اولا شیر نداشتم سیر نمیشد فقط جیغ میزد دکترش شیر خشک گفت بدم ولی روزی سی سیسی ولی من روزی دو سیسی میدادم الان ولی شیرم زیادشده قطع کردم چند روزیه بار میدم بهش

منم شرایط شمارو دارم فقط شبا میدم ۶۰ تا تا صبح‌میخوابه البته بعدش یه‌کم‌شیر خودمم میخوادولی خوب بوده تا الان

منم همینطور بودم صبح ظهر شب 90تا خوبه هم شیرخشک میدادم بعد شیرکوند بعد یه ساعت یا 1/5ساعت بعد میدادم ک سیر باشه بخابه حواست باشه هی سیمون برا دهنش از سینا زده نشه

زیاد میدی هر وعده