۷ پاسخ

این واسه نفخ و دل پیچه نوزاده! معمولا هر ۸ ساعت باید بهش بدی و بسته به سن بچه ۵ قطره و یا بیشتر

برا چی هست؟

من هر۸ ساعت ۱۰ قطره با ی کمی آب جوشیده سردشده بهش میدادم

دکتربه دخترم همین قطره داده بودولی فقط ۵ قطره اونم باشیرخودم قاطی میکردم بهش میدادم هر۸ساعت

منم ميدادم خوب بود ولي شنيدم واسه رفلاكس بچه خوب نيست ندادم ديكه الان در صورت اجبار با بيقراري بچه نيم سي سي ميدم..

عزیزم هر۶ساعت ۱۰قطره بده بهش نه ضرری نداره واسه نفخ وشکم دردش خوبه

سلام توی کاغذ توش نوشته.من این قطره روبه دخترم دادم عالی بود.الا توبوشهر هرچی سراغش میگردم نست میگن از این قطره تهریمیم