۶ پاسخ

عزیزم خیلی ها وضعشون همینه. خیلی حالت ضعفش کلافه کننده اس. مغزی جات مخصوصا بادوم من میزارم کنارم میخورم موقع ضعف. انجیر خشک، مویز، نون خشک، بیسکوییت ترد، ساقه طلایی اینا کمک میکنن تا حدودی وقتایی که نمیتونید غذا بخورید

به دکترت بگو منم اینطور بودم بزور میتونستم کمی غذا بخورم مولتی ویتامین بهم داد بهتر شدم الان ک دیگه سیر نمیشم

طبیعیه عزیزم کم کم بهتر میشی ان شاالله . قرص مولتی ویتامین داده دکتر ؟ اگه نداده بگو برات بنویسه خیلی تاثیر میذاره

سه شیره از عطاری بگیر بخور
سنجد خوب بگیر بده عطاری با تیغه های خودشون برات با هسته پودر کنن بریز تو شیر یا تو آبجوش و عسل بریز بخور
آجیل بخور

فقط سعی کن وعده های کوچیک‌اما پرتکرار بخوری،من خودمم اینطوریم

چیزای لشتها آور با غذات بخور مث ماست موسیر و آبلیمو.مولتی ویتامین هم اشتها آوره